GAGGIA ESPRESSO EVOLUTION PIROS - KAROS KÁVÉFŐZŐGÉP

-15%
GAGGIA ESPRESSO EVOLUTION PIROS - KAROS KÁVÉFŐZŐGÉP
A legújabb modell ami hűen a Gaggia tradicióhoz Olaszországban készül. A programozott előázatással és a pontosabb, pidvezérelt fűtéssel, hatékonyabb aromakivonatolást és hőstabilitást biztosít a különleges kávéitalokhoz.

A kávé hosszúsága programozható, hogy mindig a kívánt paraméterekkel készüljenek az italok.

Az őrölt kávé mellett pod-ból is képes kávét készíteni, panarello gőzkarjával tejet habosít cappuccinohoz vagy más tejes italokhoz. Forróvíz funkcójával használható tea készítéshez is..
84 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

71 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 080 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Technikai adatok
Részletek
· Kávékészítés őrölt kávéból vagy pod-ból: hogy több kávékiszerelésből is választhass. Akár két adagot is készíthetsz egyszerre, a kávé hosszúságát pedig, tetszés szerint beállíthatod.

· Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted.

· Gőzfunkció és a Panarello gőzölő cső: a stabilabb gőzrendszer a kitűnő cappuccinokhoz vagy más tejhabos italokhoz.

· Krémfokozó szűrős kar: A karban dupla falú szűrő található ami, csak a megfelelő nyomásszint elérését követően engedi átfolyni a vizet a kávén, ezért nagyobb nyomás hat az őrleményre. Így az aromák hatékonyabban oldódnak ki az őrleményből, ízgazdagabb kávéitalt eredményezve.

· PID vezérlésnek köszönhetően az elektronika, folyamatosan a megfelelő hőmérsékleten tartja a kazánt a hőstabilitás fokozása érdekében.

· AUTOMATIKUS ELŐÁZTATÁS sal a kávékészítés első fázisában egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a hatékonyabb íz és aromakivonatolás, elkerülve az őrlemény csatornásodását. Tökéletes, aroma dús kávé italok mellyel elkápráztathatod családodat vagy vendégeidet.

·DUPLAFALÚ 53 mm-es SZŰRŐK biztosítják a természetes crema-t az eszpresszó ital tetején, függetlenül a felhasználó szakértelmétől. A16 gr kávéőrlemény befogadására alkalmas kávészűrő rozsdamentes acélból készül.

· PODSYSTEM az új fejlesztésű tömítéssel optimalizálja a POD-ok pontosabb illeszkedését a szűrőkosárba, növelve az ízélményt a POD-os kávék használatánál.

· Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma, valamint egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

· Rozsdamentes csészemelegítő felület: melegen tartja a csészéket, hogy azok ne hűtsék le a kávéitalt, így több időd lesz elmerülni a különleges aromák élvezetében. (a felületet a kazán melegíti, nem fűtőszálas)


· Tartozékok: 1 adagos ESE pod szűrő, univerzális (2 adagos) szűrő, tömörítős kávéadagoló kanál. Csészetálca rács opcionális
Adatok
Cikkszám
KF135240
Tömeg
3,7 kg/db
Technikai adatok

· Áramfelvétel: 1900W,

· Vízpumpa nyomása: 15bar,

· Víztartály: 1,2 l,

· Méret (szélesség*magasság*mélység): 19,9x30,3x25,5 cm

· Súly: 3,7 kg

Webáruház készítés
Paylike paypal stripe_com